Programmering vrijdag 11 augustus 

18:45 – 19:30  Season on the Line

Season on the line is een duo gevormd door zangeres Sophie Janssen en gitarist/zanger Jop Ostendorf. De twee schrijven hun eigen werk in een stijl die alternatieve akoestische muziek kan worden genoemd, waarbij de nadruk ligt op tweestemmigheid.

 

20:15 – 21:15  Violet’s Tale

Violet’s Tale is een country-formatie uit Heerlen, ontstaan uit liefde voor oude countrymuziek. Ze maken muziek die men grofweg onder de noemer ‘country’ zou kunnen plaatsen, maar die dat etiket ook overstijgt met invloeden uit de swing, roots, blues en americana. Jeroen Rabeling (gitaar) en Edith Spies-Wawrowska (zang) vormden in december 2014 een duo en traden in 2015 samen op in Heerlen en omgeving. Begin 2016 voegde leadgitarist Levy Gerards zich bij de band en later kwam Stef Eggen hen versterken op drums. Violet’s Tale wil verhalen vertellen en de luisteraar meeslepen in de belevenissen van fictieve personages maar ook uit het leven gegrepen onderwerpen.

 

22:00 – 00:00  Power to the Pipo

Power to the pipo knalt, bralt, wankelt en valtom weer op te staan
en nog harder te gaan!
Hun energieke brouwsel van rauwe funk, eigenwijze jazz en explosieve improvisatie zorgt ervoor dat je na één nummer al verkocht bent.
Deze authentieke band met gepassioneerde muzikanten uit verschillende windstreken weet ieders gevoelige danssnaar te raken…feest gegarandeerd!

Power to the Pipo is een geheel zelfvoorzienend totaalconcept met live muziek, een eigen podium, een DJ en een geluidsset en technicus. Het enige dat zij nodig hebben is een stopcontact…