Programmering zondag 13 augustus 

15:30 – 16:00  CelineShanice

Singer-songwriter Celine van Veldhoven, 2e jaars student KTM (Kunst, Theater en Media) aan het Arcus College schrijft onder haar artiestennaam CelineShanice sinds enkele maanden fijne popliedjes, waarbij ze inspiratie haalt uit artiesten als John Mayer, Katie Melua en The Beatles. Tijdens Wheels ‘n Bites Valkenburg staat ze samen met Luuk Conemans op het podium.

 

16:45 – 17:45  Midas

De Amsterdamse zanger/gitarist Midas begint op zijn twaalfde met het maken van muziek. Hij speelt in verschillende bands en stopt op zijn zestiende met school om zich volledig op muziek te richten. Een jaar later wordt hij aangenomen op het Conservatorium van Amsterdam, waar hij zang en gitaar studeert en zijn diploma behaalt. Naast zijn studie speelt Midas in rockband The Fudge, waarmee hij een album uitbrengt en de publieksprijs binnen sleept bij De Grote Prijs van Nederland.

 

18:30 – 19:15  Moonshine Whiskey

Moonshine Whiskey is een muziek-collectief uit het zuiden van Limburg die akoestische folkmuziek maakt met veel aandacht voor het vocale. De leadzang verandert voortdurend zodat er voor het publiek veel afwisseling te beleven valt. Voor Moonshine Whiskey is muziek maken gelijk aan een feestje bouwen en daar mag het publiek graag van meesmullen. En de band musiceert het liefst zonder ‘elektriekerij’, akoestisch dus. Hun stijl varieert van Presley tot Springsteen en van Dylan tot Elbow.

Bezetting Valkenburg:

Kristy Hollands (percussie, zang), Ruud Gijsen (zang, gitaar, mandoline), Jimmy Duchateau (zang, gitaar) Harm van de Mortel (bas, contrabas), Joep Larue (zang, gitaar, banjo, mondharmonica), Manfred Golly (bas, wasbord) Camiel Deelen (gitaar).

 

20:00 – 21:00  Dr. Funk en Mr. Soul

Dr. Funk & Mr. Soul is een uniek muzikaal project van multi instrumentalist en Funkmeister Mo de Lange (Funktransplant) en Soulman Maurice ‘Funky Buddha’ Peters.
Ontstaan uit liefde voor Funk en Soul en de honger naar nieuwe muzikale uitdagingen, kiezen Dr. Funk & Mr. Soul  de lekkerste Funk & Soul tracks om deze met smaak te bereiden tot dansbare brokken . Dr. Funk speel gitaar, zingt, drumt, maakt de beats en bedient de sampler en legt zo de funky grooves neer waarop Dr. Soul zijn rauwe stemgeluid laat excelleren. Swingend feestje gegarandeerd !