Programmering vrijdag 9 juni 

@ KIOSK

15:15 – 17:00  Sebastian Sturm

Sinds 2006 maakt Sebastian Sturm deel uit van de Europese roots-reggae scene en treedt hij regelmatig op in Duitsland, Frankrijk, Polen, Italië, Portugal, Oostenrijk en Zwitserland. Door zijn onvergelijkbare stem en goed geoliede band, Exile Airline, heeft hun reggae geen doornsee geluid. De band overtuigt met een stijl die varieert tussen ‘traditional’, ‘modern roots’, ‘ska’ en ‘jazz’. Met pure energie en liefde voor de muziek, weet Sebastian Sturm iedere luisteraar te boeien. Tijdens Wheels ‘n Bites zal Sebastian Sturm in intieme bezetting optreden.

 

18:15 – 19:45  Austin Leaves

Levendig, vrolijk en aanwezig. Austin Leaves schrijft samen muziek geïnspireerd door de genres country, rock en pop. De beeldende popsongs krijgen een eigenzinnige inkleuring door het gebruik van de viool en mandoline. Rustige nummers worden afgewisseld met hardere gitaarsounds en de zachte countrystem van de zangeres zorgt voor dynamiek in de set.

 

21:00 – 00:00  Brassta

Van oorsprong allen straatmuzikanten die hun ervaring opgedaan hebben in steden zoals Antwerpen, Keulen, Praag en Berlijn. De samenstelling van de band bestaat uit muzikanten afkomstig van bands zoals Double Axe, the Originals, the Hot buskers en the Generators. De band bestaat uit blazers aangevuld met drums en gitaar. Door de diversiteit aan instrumenten en uiteenlopende mix van muziekstijlen zoals jazz, blues, klezmer, ska, Funk zijn ze een graag geziene band op straat maar ook op festivals, evenementen en kleine podia. Bluesharp, presentatie en vette solo’s ontbreken niet!

 

@ KLEIN BERLIJN

17:30 – 18:30  Rolando Bruno

19:15 – 19:45  Lemonaza

20:30 – 22:30  Bombrini Circus