Sergeant pepper

Hoi, wij zijn Robbie en Manon SchoutenNa vijf jaar te hebben gewerkt in een Indiaas restaurant en zeven maanden onze culinaire horizon te hebben verbreed in Azie, zijn we verliefd geworden op de Indiase keuken. Deze liefde en passie willen wij door middel van onze foodtruck met andere mensen delen.

Sergeant Pepper maakt Indiaas eten met een eigen twist. Hoe wij dat doen? Wij maken alles zelf, van spicemix tot pickle, van curry tot kulfi. Wij werken alleen met verse ingredienten en het liefst met eerlijke & seizoensgebonden producten.

Wij zijn trots op onze bus, een Fiat Ducato camper die wij helemaal zelf hebben omgebouwd tot mobiele keuken. Dat was een pittige klus, maar daar weten wij wel raad mee!

 

Op de menukaart:

– Samosa: met zoete aardappel en kikkererwten. Deze worden geserveerd met een huisgemaakte tomatenchutney. 2 stuks.

– Pakora: met groenten uit het seizoen. Deze worden geserveerd met een yoghurt/muntsaus. 4 stuks

– John Lemoncurry: met kipdijfilet, citroenblad en baltipasta. Geserveerd met basmatirijst en pappadum.