What the Truck…

Een rollend Food Fest met kokende wagens en smikkeltruukskes?

Jazeker, puik voor de buik, voor Foodies & Food Lovers
Wheels ’n Bites is hét Food Truck Festival van het zuiden!

CULINAIRE PARADE

Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks en creatieve stands tovert Wheels ’n Bites elke locatie om tot een openluchtrestaurant. Van de omgebouwde brandweerwagen of caravan tot een originele VW T1 en de Italiaanse Piaggio, Amerikaanse Airstreams of Silverstreaks.

BOURGONDISCH LIMBURG

De rollende-keuken-hype is geen hype meer, maar een graag gezien concept en nog steeds groeiende. Wij Limburgers koesteren het Bourgondische leven. Daarom organiseert Wheels ’n Bites in meerdere Limburgse steden een gratis toegankelijk Food & Fun Festival waar de bezoeker kan proeven van het goede leven in Limburg. Van eerlijk en ambachtelijk eten, verse producten, regionale wijnen en uiteraard het Limburgse bier. Zonder fratsen! Sfeer en beleving, kwaliteit en diversiteit zorgen voor een gezellig en ontspannen evenement.

SMAAKSENSATIES

De meest exclusieve Food Trucks uit Nederland en België presenteren het lekkerste eten en de nieuwste trends. Met liefde bereid. Van pasta tot de Bieterbal en van vegetarisch tot biologisch. Tapas, kartoffelsalat, stoofgerechten, smoothies, fingerfood, sapjes, fruit, soep, vis, kreeft, hotdogs, hamburgers, BBQ, pulled pork, saté, gezonde snacks, pizza, tortilla’s, churros, crêpes, wafels, ijs, en wentelteefjes. Je proeft het op Wheels ’n Bites.

BELEVING

Wheels ’n Bites is een meerdaags belevingsfestival. De ingrediënten van het festival zijn ‘Food, Drinks, Music & Pleasure’. Culinair & Cultureel genieten! Het lekkerste eten en drinken, de leukste muziek, een variëteit aan entertainment, Kidsfun voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving.

HEEL VEEL MUZIEK

Tijdens Wheels ’n Bites genieten de bezoekers van de meest uiteenlopende muzieksoorten. Van Rockabilly en Hillbilly tot Blues, Jazz en Salsa. Een optreden van The Legendary All Star RBR Big Band Sensation passeert de revue, de Platenbus draait ‘Golden Oldies’, straatmuzikanten spelen op de terrassen en op het speciale ‘Huiskamerpodium’ treden lokale bandjes en singer-songwriters op. Ook voor de kids bieden we muzikaal entertainment. Jong en oud kan optimaal genieten tijdens de festivals.

Edites 2016

De eerste twee edities van Wheels ’n Bites waren er meteen twee om in te lijsten. Een geweldige happening voor jong en oud! De stadscentra van Heerlen en Valkenburg aan de Geul werden omgetoverd tot één stadspark waar de bezoekers konden genieten van de lekkerste hapjes en drankjes, muziek en entertainment. Bezoekers en deelnemers waren razend enthousiast. Dat enthousiasme prikkelt ons als organisatie om het festival uit te laten groeien tot een waar belevingsspektakel.

“De bezoeker kan op het ‘Wheels ’n Bites Terras’ bekomen van alle smaaksensaties. Genieten van een heerlijk wijntje, een frisse low alcohol cocktail, een speciaal bier of een frisdrankje. De Barista zorgt hier voor een perfecte Latte of espresso!”

WHEELS ’N BITES: HÉT FESTIVAL DAT STAAT VOOR GOEDE SMAAK!